Laatste toevoegingen


Copyright 2008

Algemene voorwaarden

Login

12,5 jaar QG Consulting

25-4-2009

Op 25 oktober 1996, om ongeveer half elf in de morgen, stapten Martin Bosma en Friso Wittebol het kantoor van de Kamer van Koophandel te Leiden binnen om een dik half uur later als ondernemer weer naar buiten te stappen. De V.O.F. Q.G. Quality Guidance was een feit.

Logo Quality Guidance 1996

Quality Guidance kwam voort uit eerdere samenwerking en vooral uit de vriendschap tussen Martin en Friso tijdens hun studententijd in Groningen. Ze leerden elkaar kennen op de allereerste dag van hun studententijd, werden vrienden, woonden zelfs een tijdje in hetzelfde studentenhuis en studeerden af op 16 september 1996 met hetzelfde eindresultaat (een 8) en het vaste plan het te gaan maken als zelfstandig ondernemer. Niet met een visie die tot snel geld zou moeten leiden, maar met een visie die gestoeld was op relaties bouwen, kwaliteit leveren en gedegen werk doen.

Martin Bosma en Friso Wittebol 1998

Inmiddels zijn we 12,5 jaar verder. Quality Guidance heet inmiddels QG Consulting en kent een derde vennoot in Jouke Toeter. We zijn wat kaler, wat grijzer en heel wat wijzer. Maar de visie staat nog steeds recht overeind.

Op naar 2021 voor het 25 jarig bestaan!

< vorige pagina