Laatste toevoegingen


Copyright 2008

Algemene voorwaarden

Login

Visie

Ooit begon de organisatiewetenschap in een wereld met eenvoudige producten en overzichtelijke processen. Standaardisatie van producten en processen was de sleutel tot verdere vereenvoudiging en leidde bijna vanzelf tot efficiency en resultaat. Deze wereld hebben we inmiddels achter ons gelaten. Tegenwoordig worden we geconfronteerd met complexe diensten en daarmee samenhangend uiterst ingewikkelde bedrijfsprocessen, veelal ondersteund door minstens zo ingewikkelde ICT systemen.

Dit is deels de erfenis van eind vorige eeuw waarin automatisering en informatisering toverwoorden waren om je als organisatie te onderscheiden in termen van efficiency. Anno 2008 ervaren veel organisaties “gevangene” te zijn van hun eigen systemen. Organisaties van nu worden vaak bestuurd door systemen en applicaties uit het verleden. Helaas leiden garanties uit het verleden niet vanzelf tot resultaten in de toekomst. Integendeel. In de wereld van de overtreffende trap, waarin de klant eist dat we het vandaag beter, sneller, accurater en transparanter doen dan gisteren, werkt de manier van organiseren die eerder zo goed werkte juist verlammend. Organisaties verliezen creativiteit en authenticiteit. Ze raken focus op de klant kwijt.

De kunst is nu om de juiste balans te hervinden tussen focus op de klant en interne ordening. QG Consulting helpt organisaties daarbij. We bieden organisaties vervolgens hulp in de vorm van heldere advisering, projectmanagement of interim-management. Blijvende resultaten met behoud van flexibiliteit. Wij gaan hierbij verder dan de gebruikelijke kennistoepassing. QG Consulting staat voor kennis overdracht. Onze kennis wordt kennis van de klant. Het leidt onmiddellijk tot groei bij de klant en stelt ons in staat om ook in de toekomst mee te blijven denken en groeien mèt onze klanten.

QG Consulting werd als Quality Guidance opgericht in 1996. In de daarop volgende jaren hebben we ons steeds verder ontwikkeld. Tegenwoordig ondersteunen wij onze klanten met:
  • Consultancy
  • Projectmanagement
  • Interim-management
  • Training
  • Coaching
     

Mensen

 

Lees meer...

Referenties

  

Lees meer...